Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Lumamed logo a

Cine suntem

medical 563427 1920

Lumamed este o companie care a luat nastere in 2010 ca un start-up de familie, orientat catre nisa de consumabile medicale. Am pornit aceasta afacere din dorinta de a oferi un mod diferit de lucru cu partenerii nostri din domeniul serviciilor medicale. Lucram intr-un mediu relaxat, cu o abordare flexibila catre client si axata pe performanta. Ne dorim sa fim perceputi ca niste parteneri si nu ca niste furnizori.

Odata cu extinderea portofoliului cu produse si servicii de marca, Lumamed a crescut devenind un furnizor important de echipamente si consumabile medicale si un promotor al conceptelor aerolution de well-being si testare a performantelor sportive pe piata romaneasca de sanatate.

Incepand cu anul 2014 am devenit unici distribuitori autorizati in Romania si Republica Moldova ai Bayer / Medrad, lider mondial al sistemelor automate de injectare de substante de contrast si solutii informatice de analiza si monitorizare a dozelor. 

Roxana Curariu – experienta manageriala de peste 10 ani in vanzari si coordonare echipe de vanzari

Cosmin Curariu – experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor de echipamente imagistica medicala.

Avem 121 vizitatori și nici un membru online