Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Lumamed logo a

Lumamed logo a

  • Acasă
 

WEBSITE UNDER CONSTRUCTION


inconstructie


 

groupVrem sa punem la dispozitie o paleta de servicii si produse de calitate, adaptate la nevoile fiecarui client sau partener si sa pastram o legatura personala care sa genereze eficienta si rapiditate in relatia dintre noi.

Avem multa experienta in piata de echipamente medicale si ce ne dorim sa aducem in plus este relatia personala, de incredere, cu fiecare din partenerii nostri.

 


medical 563427 1920

Lumamed este o companie care a luat nastere in 2010 ca un start-up de familie, orientat catre nisa de consumabile medicale. Am pornit aceasta afacere din dorinta de a oferi un mod diferit de lucru cu partenerii nostri din domeniul serviciilor medicale. Lucram intr-un mediu relaxat, cu o abordare flexibila catre client si axata pe performanta. Ne dorim sa fim perceputi ca niste parteneri si nu ca niste furnizori.

Odata cu extinderea portofoliului cu produse si servicii de marca, Lumamed a crescut devenind un furnizor important de echipamente si consumabile medicale si un promotor al conceptelor aerolution de well-being si testare a performantelor sportive pe piata romaneasca de sanatate.

Incepand cu anul 2014 am devenit unici distribuitori autorizati in Romania si Republica Moldova ai Bayer / Medrad, lider mondial al sistemelor automate de injectare de substante de contrast si solutii informatice de analiza si monitorizare a dozelor. 

 


contact usAdresa sediu in Bucuresti
Str. Horei nr. 5BIS

Sector 2 Bucuresti

Contact rapid

Telefon fix: 0040 21 539 83 11

Fax: 0040 21 539 83 12

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.