Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Lumamed logo a

  • Home

Home

About us

medical 563427 1920Lumamed este o companie care a luat nastere in 2010 ca un start-up de familie, orientat catre nisa de consumabile medicale. Am pornit aceasta afacere din dorinta de a oferi un mod diferit de viata pentru parteneri, pentru a permite un program flexibil mai aproape de familie, dar si o noua si diferita abordare a serviciilor in acesta piata, un mod de lucru mai personal, mai aproape de clienti si parteneri.

Odata cu extinderea portofoliului cu produse si servicii de marca, Lumamed a crescut devenind un furnizor important de echipamente chirurgicale si medicale, consumabile medicale si un promotor al conceptelor de well-being si testare a performantelor umane in piata romaneasca de sanatate.

Incepand cu anul 2014 am devenit unici distribuitori autorizati in Romania si Republica Moldova ai Bayer / Medrad, lider mondial al sistemelor automate de injectare de substante de contrast si solutii informatice de analiza si monitorizare a dozelor.

Parteneriatul cu Bayer / Medrad, este o noua oportunitate de a ne dezvolta catre viziunea cu care am pornit la drum, flexibilitate si calitate de varf pentru o relatie bazata pe incredere si profesionalism.

We have 76 guests and no members online